Η κεντρική γέφυρα Τρικάλων στον παγκόσμια αγώνα για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας

 
Η 30η Μαΐου έχει θεσπιστεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία για την ΣΚΠ (MSIF) να εορτάζεται παγκοσμίως ως ημέρα για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας. Από τότε, σε όλο τον κόσμο γίνονται ενημερωτικές, πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις την ημέρα αυτή.

Η Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας, ως τακτικό μέλος της Ομοσπονδίας, πραγματοποιεί ολόκληρο τον Μάιο, αλλά ειδικά την 30η Μαΐου, διάφορες και ποικίλες εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Έτσι και στα Τρίκαλα, με τη συνεργασία και συμπαράσταση του Δήμου Τρικκαίων, το απόγευμα της 30ης Μαΐου, ένα από τα σύμβολα της πόλης, η όμορφη και πολυσύχναστη κεντρική γέφυρα θα ντυθεί στα πορτοκαλί, το χρώμα της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας.

Συγκεκριμένα, από τις 7 το απόγευμα, εθελοντές της Εταιρείας (Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Τρικάλων), αλλά και οι συνεργάτες Lifewalkers, μαζί με μέλη του ΕΕΣ Τρικάλων, θα στολίσουν τη γέφυρα με πορτοκαλί μπαλόνια, προσφορά του καταστήματος «Σβούρα». Ταυτόχρονα θα μοιράζουν ενημερωτικό υλικό για την Εταιρία και την Παγκόσμια ημέρα, καλώντας όλους τους τρικαλινές και όλες τις τρικαλινές «να συζητήσουμε, να ενημερώσουμε, να γνωριστούμε!».

Λίγο αργότερα, στην 9 το βράδυ, η κεντρική γέφυρα θα φωτιστεί πορτοκαλί, προς τιμήν της ημέρας, δίνοντας έτσι μια ιδιαίτερη ομορφιά και συμβολισμό στην εκδήλωση.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia