Κάλεσμα του Άγγελου Κόντου για τις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, την Κυριακή ψηφίζουμε για την ανάδειξη των οργάνων του συλλόγου μας.

Προβλέπεται μεγάλη συμμετοχή καθώς 491 μέλη τακτοποίησαν έγκαιρα τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και έχουν το δικαίωμα ψήφου.

Αυτή η επιθυμία των ιατρών να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία είναι ήδη μεγάλο κέρδος για όλους μας.

Δημιουργεί ταυτόχρονα σε εμάς τους υποψηφίους την υποχρέωση να φανούμε αντάξιοι της προσδοκίας όλων όσων θα έρθουν να ψηφίσουν διότι ανεξάρτητα της επιλογής του καθενός όλοι προσδοκούν ένα καλύτερο αύριο για τον Ιατρικό Σύλλογο.

Εγώ δεσμεύομαι σήμερα ότι από την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για τα κοινά προβλήματα του κλάδου μας με ένα Διοικητικό Συμβούλιο χωρίς «συμπολίτευση» και «αντιπολίτευση». Όποιος θέλει να συνεισφέρει στους κοινούς στόχους θα είναι ευπρόσδεκτος.

Επιθυμώ έναν σύλλογο ανοικτό σε όλους με κανόνες και ισοτιμία για όλα τα μέλη, έναν σύλλογο αρωγό στα προβλήματα και τις αγωνίες του κάθε ιατρού και ιδιαίτερα του νέου.

Έναν σύλλογο που θα διεκδικεί δυναμικά τα δικαιώματα του κλάδου χωρίς ταυτόχρονα να ξεχνάει ότι η Ιατρική εκτός από επάγγελμα είναι και λειτούργημα.

Έναν σύλλογο που συνολικά θα αναβαθμίσει το κύρος του ιατρικού επαγγέλματος και θα βελτιώσει περαιτέρω τη σχέση εμπιστοσύνης ιατρών και κοινωνίας.

Σας καλώ να έρθετε να ψηφίσετε.
Από την Δευτέρα όλοι πάλι μαζί.

Για την Ανανεωτική Κίνηση Ιατρών
Ο επικεφαλής Άγγελος Κόντος, Πυρηνικός Ιατρός

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia