ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΜεγάλη κατολίσθηση στα ορεινά του Δ. Πύλης

Μεγάλη Κατολίσθηση σημειώθηκε στους Καλογήρους του Δήμου Πύλης, μετά την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών αλλά και σε συνδυασμό με τους πολλούς μετασεισμούς των τελευταίων εβδομάδων, από τον μεγάλο σεισμό με επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, έχοντας ως αποτέλεσμα την διακοπή της κυκλοφορίας ανάμεσα σε Παλαιόμυλο & Καλογήρους, που ήταν και ο μοναδικός δρόμος επικοινωνίας.

Ο απίστευτα μεγάλος όγκος του βράχου που φαίνεται και στις φωτο, αποκολλήθηκε από πλαγιά σε παρακείμενο αγροτικό δρόμο που συνδέει τους Καλογήρους με τον οικισμό «Παλαιόμυλος» και το εξωκλήσι της Αγίας Τριάδας, λίγο έξω από το χωριό.

Η καταστροφή του δρόμου, σύμφωνα και με τον πρόεδρο της ΤΚ Καλογήρων κ. Ιωάν. Γεωργομάνο, είναι σχεδόν ολοκληρωτική και η απομάκρυνση των πλέον των 30 τόνων βράχου, αναμένεται να είναι δύσκολη και χρονοβόρα, ενώ έχουν ενημερωθεί από τον πρόεδρο οι αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Πύλης για την έγκαιρη αποκατάσταση του σημείου, καθώς εξυπηρετεί καθημερινές ανάγκες τριών οικογενειών του οικισμού, αλλά & των κατοίκων της ΤΚ Καλογήρων.

2 κατ
katolisthisi (3)
katolisthisi (5)

pylinews.gr

Copyright 2021

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.