Μικέλης Χατζηγάκης: Θέλω να παλέψω για τη γενιά μου.

Συνέντευξη στο Ράδιο Ζυγός παραχώρησε ο Μικέλης Χατζηγάκης ο οποίος μίλησε για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και τις αλλαγές με φόντο την 7 Ιουλίου.

Ο νέος Τρικαλινός πολιτικός σχολίασε την επιλογή του να ασχοληθεί με την πολιτική λέγοντας πως «το να μπω στην πολιτική είναι μια συνειδητή επιλογή. Η χώρα αυτή είναι το σπίτι μου και δεν πρόκειται να το εγκαταλείψω για να έρθει ο κάθε Πολάκης να την υποτιμάει και να απαξιώνει για τις αρχές και τις αξίες της πατρίδας μου.

 Εμείς οι νέοι έχουμε όλοι την ζωή μπροστά μας και αν θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια εμείς και τα παιδιά μας πρέπει να μπούμε στην μάχη. Από τον καναπέ και το Facebook δεν γίνεται δουλειά. Πρέπει να μπούμε στην πολιτική και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την γενιά μας. Αν δεν παλέψουμε εμείς οι νέοι για το μέλλον μας δεν πρόκειται να το κάνει κανείς για εμάς.  Για αυτό άφησα τα πάντα και μπαίνω στην πολιτική. Ενώ είχα σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις και υποτροφίες, είπα όχι. Άφησα μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στην Αμερική και ήρθα πίσω με την γυναίκα μου και τα 3 μου παιδιά και ζω μόνιμα στα Τρίκαλα. Τα άφησα όλα γιατί πραγματικά πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω και να κάνω την διαφορά. Γιατί πρέπει και εγώ, όπως όλοι μας, να βάλω πλάτη για να πετύχει η Ελλάδα τους στόχους της. Και να φτάσει εκεί που πραγματικά μπορεί να φτάσει. Διότι η Ελλάδα και τα Τρίκαλα έχουν τρομακτικές δυνατότητες».

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia