Ο νεαρός Κωνσταντίνος Μπαρκονίκος από το Μυρόφυλλο η νέα υποψηφιότητα του Βαλάντη Τσιούτσια

Ο Κωνσταντίνος Μπαρκονίκος αποδέχτηκε την πρόταση του Υποψήφιου Δημάρχου Πύλης, Βαλάντη Τσιούτσια και θα βαδίσει στο δρόμο των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαϊου ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη διευρυμένη ενότητα Μυροφύλλου του Δήμου Πύλης.
Ο νεαρός Κωνσταντίνος κατάγεται από το Μυρόφυλλο και είναι απόφοιτος
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΠΑ.Λ με ειδικότητα Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων. Επιπλέον είναι κάτοχος πτυχίου κρεοπώλη της Σχολής κρέατος Λάρισας καθώς εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε γνωστή αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ στο αντικείμενό του.
Ακόμα, ασχολείται με τον αθλητισμό κυρίως το ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνικό επίπεδο σε τοπική ομάδα των Τρικάλων.
Είναι άτομο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία. Η αγάπη για τον τόπο του και η διάθεση για προσφορά είναι αυτά που τον οδήγησαν στο να ασχοληθεί με τα κοινά. Ο ίδιος αναφέρει ότι “ Αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Τσιούτσια να συμμετάσχω κι εγώ στις
επικείμενες Δημοτικές εκλογές με την Δημοτική Παράταξη “Πύλη ΑΞΙΩΝ”. Επέλεξα λοιπόν να μην αποφασίζουν άλλοι για μένα και τη ζωή μου, χωρίς εμένα. Γι’ αυτό με όρεξη και διάθεση για προσφορά προς το κοινό καλό, πορεύομαι μαζί του, στη μεγάλη αλλαγή που χρειαζόμαστε. Για έναν Δήμο που αξίζει να πρωταγωνιστεί…”
Ο κ. Τσιούτσιας εμφανώς ικανοποιημένος από την προσθήκη του κ. Μπαρκονίκου δηλώνει:“Είναι πολύ σημαντικό και ευχάριστο άτομα νέα να ασχολούνται με τα κοινά. Αυτό δείχνει την αγάπη και το ενδιαφέρον για τον τόπο τους. Νέοι σε ηλικία όπως ο Κωνσταντίνος και νέοι σε ιδέες κάθε ηλικίας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να έχουμε τον τόπο που μας αξίζει”.
Κωνσταντίνε σε καλοσωρίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia