ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΙΤΙΣΣΑΣ

001

Φέρεται εις γνώσιν των ευλαβών Χριστιανών ότι την 25ην του μηνός Ιουνίου 2019 εορτάζει μεγαλοπρεπώς ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Διαλεκτού Τρικάλων την Εφέστιο Ιερά Εικόνα, του αντιγράφου της Παναγίας «Ιεροσολυμίτισσας».

Οι τιμητικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα κατά το κάτωθι πρόγραμμα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

7:00 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σμύρνης κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ και συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου ημών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.

8:30 μ.μ.: Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Ιεροσολυμίτισσας» προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σμύρνης κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ.

9:00 μ.μ.: Εκδήλωση από την χορωδία της ενορίας και τοπικά χορευτικά τμήματα στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού προς τιμήν της Παναγίας.

ΤΡΙΤΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

7:00 π.μ.: Η ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία και το Ύψωμα της Παναγίας.

9:00-12:30 βραδινή: Πανηγυρική Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης καί Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.

Παρακαλούνται οι φιλέορτοι και φιλακόλουθοι Χριστιανοί να προσέλθουν και να λάβουν τη χάρη και ευλογία της Παναγίας «Ιεροσολυμίτισσας».

3333333

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia