Περιοδεία των νέων Αντιδημάρχων Δήμου Πύλης Χρήστου Ζιάκα και Σταύρου Κατράνα στην Δημοτική Ενότητα Πινδέων Δήμου Πύλης

Μ ε εντολή του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα οι δύο Αντιδήμαρχοι Αγροτικής Ανάπτυξης – Πολιτικής Προστασίας (Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Πινδέων) κ. Χρήστος Ζιάκας και Καθαριότητας κ. Σταύρος Ζιάκας, περιόδεψαν την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου στον ορεινό όγκο του Δήμου Πύλης για να δουν από κοντά την κατάσταση που επικρατούσε εκεί.
Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν αρχικά την Τοπική Κοινότητα Βαλκάνο μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, όπου στην είσοδο του χωριού σημειώθηκαν σοβαρές κατολισθήσεις με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος που οδηγεί στο Χωριό που βρίσκεται δίπλα στο ποτάμι. Συνάντησαν κάποιους κατοίκους που ενημέρωσαν τους Αντιδημάρχους για το πρόβλημα και οι οποίοι σπεύδουν και τον καθαρίζουν μόνοι τους.


Ακολούθως οι εκπρόσωποι του Δήμου κατευθύνθηκαν προς το Πολυνέρι περνώντας τον δύσβατο δρόμο που οδηγεί προς το Μυρόφυλλο, διαπιστώνοντας ότι εκεί η κατάσταση ήταν τραγική, που έγινε εξ’ αιτίας των συνεχών κατολισθήσεων και να έχει γεμίσει ο δρόμος με πέτρες, δυσκολεύοντας την πρόσβαση των οχημάτων και χρειάζονται άμεσες ενέργειες αποκατάστασης του.


Τελευταίος σταθμός της περιοδείας των Αντιδημάρχων ήταν το Μυρόφυλλο όπου εκεί συνάντησαν τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Μυροφύλλου τον κ. Ευάγγελο Αλέκο, ο οποίος τους εξέθεσε το κύριο πρόβλημα του δρόμου που συνδέει το Μυρόφυλλο με το Πολυνέρι αλλά και προς τον πεδινό όγκο του Δήμου Πύλης και όχι μόνο.
Επίσης ο Πρόεδρος ανέφερε και άλλα σοβαρά προβλήματα που πρέπει να λυθούν ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia