ΕπιχειρείνΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΤρίκαλα: Ετοιμάζονται τα Μανάβικα (εικόνες)

Μια από τις πιο παλιές γειτονιές των Τρικάλων είναι έτοιμη να αποκτήσει «ζωντάνια» ξανά, μετά το λουκέτο διάρκειας δύο μηνών εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Τα θρυλικά «Μανάβικα» ανοίγουν ξανά τις πόρτες για να υποδεχτούν τους πολίτες από τη Δευτέρα 25 Μαΐου και η αγωνία είναι πρόδηλη στους επαγγελματίες του χώρου αλλά και στους ανθρώπους που εργάζονται στα καταστήματα εστίασης. Υπενθυμίζουμε ότι η Υγειονομική Επιτροπή των ειδικών άναψε το «πράσινο φως» στην κυβέρνηση, για το άνοιγμα των...

Μια από τις πιο παλιές γειτονιές των Τρικάλων είναι έτοιμη να αποκτήσει «ζωντάνια» ξανά, μετά το λουκέτο διάρκειας δύο μηνών εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Τα θρυλικά «Μανάβικα» ανοίγουν ξανά τις πόρτες για να υποδεχτούν τους πολίτες από τη Δευτέρα 25 Μαΐου και η αγωνία είναι πρόδηλη στους επαγγελματίες του χώρου αλλά και στους ανθρώπους που εργάζονται στα καταστήματα εστίασης.

«Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις αλλά αισιοδοξούμε και αγωνιζόμαστε για το καλύτερο» δήλωσε στο trikalafocus ο Μπάμπης Σουφλάκης.
Με νέα χρώματα και ανεβασμένη διάθεση θα υποδεχτεί τον κόσμο η γνωστή ταβέρνα “Κατώγι”

Υπενθυμίζουμε ότι η Υγειονομική Επιτροπή των ειδικών άναψε το «πράσινο φως» στην κυβέρνηση, για το άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης την επόμενη Δευτέρα 25 Μαΐου.

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.