Άκης Αναστασίου: Δεν θα υπάρξει καμία αύξηση στους λογαριασμούς του νερού

Σε σημερινή του συνέντευξη στη Λέσχη 97,6  ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ  Άκης Αναστασίου, δήλωσε πως δεν θα υπάρξει καμία αύξηση στους λογαριασμούς του νερού:

« Οι λογαριασμοί της ΔΕΥΑΤ θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα, δεν πρόκειται να δούνε οι πολίτες αυξήσεις. Παρά το αυξημένο ενεργειακό κόστος, θεωρούμε ότι πρέπει να περάσουμε αυτή την κρίση όλοι μαζί, και για αυτό αποφασίσαμε να κρατήσουμε χαμηλά τους λογαριασμούς. Αξιολογήσαμε όλες τις περιπτώσεις, είδαμε πώς μπορούμε να μείνουμε σταθεροί στα τιμολόγια μας, και έτσι πήραμε την οριστική απόφαση να μείνουμε σε αυτές τις τιμές και να μην υπάρξουν αυξήσεις.

Πιέζουμε βέβαια την κεντρική διοίκηση, ώστε να μπορέσουν όλες οι ΔΕΥΑ να χρηματοδοτηθούν με κάποιο ποσό και να ανταπεξέλθουν στο ενεργειακό κόστος. Δεν έχουμε πάρει ακόμα κάτι, μας δόθηκε η υπόσχεση ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Τα έργα της ΔΕΥΑΤ υλοποιούνται κανονικά, σταματήσανε για τη βδομάδα αυτή, και από αύριο συνεχίζονται, και στην οδό Καρδίτσης όπου φτιάχνουμε και αποχετευτικό στη συνοικία Πάσχου αλλά και την αλλαγή δικτύου ύδρευσης στην 25ης Μαρτίου. Όταν ξεκινήσει ο εργολάβος την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας, θα μπει και η ΔΕΥΑΤ παράλληλα για την αντικατάσταση και εκεί του δικτύου.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia