Απορρίφθηκε η ένσταση, προχωρά η κατασκευή γηπέδου στο Παλαιομονάστηρο

Ιδιαίτερα κατατοπιστική για την τύχη του σύγχρονου γηπέδου στο Παλαιομονάστηρο ήταν η ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Μάκη Παπαγεωργίου προς τον Δήμαρχο Πύλης, αναφορικά με την προσφυγή που είχε καταθέσει ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Περικλής Μητρονάτσιος, στηλιτέυοντας την αρνητική αντιμετώπιση που τυγχάνουν από μερίδα της αντιπολίτευσης, οι εξαγγελίες σημαντικών αναπτυξιακών έργων.

Ως προς αυτά τα έργα, όπως έγινε γνωστό προχωράει κανονικά ο σχεδιασμός για την κατασκευή γηπέδου «υψηλών» προδιαγραφών στο Παλαιομονάστηρο, αφού όπως είπε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Νάκος, απορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση η επίμαχη προσφυγή.

 Στο θέμα παρενέβη ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Βαλάντης Τσιούτσιας, υπενθυμίζοντας τις συγκεκριμένες προτάσεις που είχε κάνει η παράταξη του για το θέμα, προτάσεις που δεν είχαν καμία σχέση με ενστάσεις κλπ, ενώ διευκρίνισε, ότι ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης κ. Μητρονάτσιος προέβη στην κίνηση της κατάθεσης προσφυγής, ως μέλος κάποιων συλλόγων που εκπροσωπεί.  «Είναι κάτι διαφορετικό, το ένα με το άλλο», τόνισε με έμφαση ο κ. Τσιούτσιας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia