Γιώργος Ζιώγας: «Παραμένουμε ψύχραιμοι, συνεργαζόμαστε για το καλό όλων μας»

Μήνυμα ψυχραιμίας και συμπόρευσης των δημοτών, εντός των ορίων ενός πλαισίου αγαστής συνεργασίας, έστειλε σήμερα μέσα από τη συχνότητα της Λέσχης 97,6 ο στενός συνεργάτης του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Ζιώγας.

Έμφαση δόθηκε στην ανάγκη οι σακούλες να δένονται καλά και να τοποθετούνται εντός των κάδων, υπογραμμίζοντας το υψηλό ποιοτικό και υπηρεσιακό φρόνημα των εργαζομένων στην καθαριότητα που είναι αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την πρωτόγνωρη πραγματικότητα που βιώνει η χώρα. Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Ζιώγα:

«Παρακαλώ τους συνδημότες να δένουν καλά τις σακούλες απορριμμάτων τους και να τις τοποθετούν εντός των κάδων μετά τις 8 το βράδυ. Επίσης, ας αποφύγουμε αυτή την περίοδο να βγάζουμε αντικείμενα όπως έπιπλα, στρώματα κλπ, δίπλα στους κάδους. Ψυχραιμία, υπομονή και αισιοδοξία.
Κληθήκαμε να διαχειριστούμε μια πολύ σοβαρή κατάσταση και οφείλουμε να ανταπεξέλθουμε. Οι υπάλληλοι της Καθαριότητας αναγνωρίζοντας την σοβαρότητα της κατάστασης είναι όλοι παρόντες έτοιμοι να συνδράμουν στις καθημερινές ανάγκες της πόλης μας.
Με εντολή του Δημάρχου μας προχωρήσαμε σε προμήθεια επιπλέον μέτρων ατομικής προστασίας για να προστατεύουμε τους υπαλλήλους μας. Είναι πράγματι άξιοι και μαζί θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζει η χώρα μας»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia