Γ. Κουτσονάσιος σε στελέχη ΔΕΕΠ: «Σας ευχαριστώ, πάμε δυνατά για μια ακόμα μάχη για αυτοδύναμη ΝΔ» (Εικόνες)

Να κρατήσει αναμμένη τη μηχανή της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων και μάλιστα στο …υψηλό φάσμα στροφών, μέχρι τη δεύτερη προσφυγή στην κάλπη, επιθυμεί ο Πρόεδρος του ανώτερου κομματικού οργάνου της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Τρικάλων Γιάννης Κουτσονάσιος.

Μιλώντας, χθές, στα δεκάδες μέλη της νομαρχιακής οργάνωσης που παρέστησαν στην πρώτη μετεκλογική συνεδρίαση αλλά και τους πρώην υποψήφιους βουλευτές, ο γιατρός ζήτησε να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση προκειμένου να δώσουν μια ακόμα μάχη που θα οδηγήσει τη Νέα Δημοκρατία στην αυτοδυναμία, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αφού ευχαρίστησε όλα τα στελέχη για την ουσιαστική και αδιάλειπτη παρουσία τους στην πρώτη γραμμή της προεκλογικής εκστρατείας, τόνισε ότι στόχος της τοπικής ΝΔ είναι να διατηρήσει το υψηλό ποσοστό της Α’ Κυριακής και να αυξηθεί σημαντικά μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Διευκρινίστηκε δε, πως θα πραγματοποιηθεί μια κεντρική ομιλία στα Τρίκαλα με χαιρετισμούς από όλους τους υποψήφιους βουλευτές και βασικό ομιλητή κομματικό στέλεχος από τα κεντρικά της γαλάζιας παράταξης.

Να τονιστεί ότι την ερχόμενη Παρασκευή θα επισκεφτούν τα Τρίκαλα, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης και ο πρώην Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia