Δημήτρης Μάντζος από Τρίκαλα: «Θα έχουμε ρόλο πρωταγωνιστή μετά τις εκλογές, είμαστε από άλλο υλικό φτιαγμένοι» (Βίντεο)

Σε κλίμα διάχυτης αισιοδοξίας για την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών, με την προοπτική της προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας να είναι το μεγάλο στοίχημα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, στην κατάμεστη από μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ αίθουσα του κέντρου «ΑΗΔΟΝΙΑ», η ανοιχτή εκδήλωση του κόμματος, με κεντρικό ομιλητή τον εκπρόσωπο τύπου κ. Δημήτρη Μάντζο.

Κατά την έναρξη της πολιτικής εκδήλωσης, ο γραμματέας της Ν.Ε Τρικάλων Γιάννης Τριγώνης, άσκησε δριμεία κριτική σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τις πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα σε αδιέξοδο, με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, όπως τόνισε, να διαθέτει ρεαλιστικές και κοστολογημένες λύσεις που θα βγάλουν τη χώρα από το τέλμα επιδοματικού χαρακτήρα που ξεκίνησε ο Αλέξης Τσίπρας και συνεχίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Τριγώνης έκλεισε κάθε παράθυρο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να δώσουμε σανίδα σωτηρίας σε ένα κόμμα που αυτοδιοικητικά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας βυθίζεται».

Αναφέρθηκε, δε, στη λειτουργία του δημοτικού παρατηρητηρίου, το οποίο θα διαχειρίζεται τις εξελίξεις στο αυτοδιοικητικό κομμάτι και προανήγγειλε την αμέσως επόμενη εκδήλωση της Ν.Ε, στις αρχές Νοεμβρίου, με αποκλειστικό θέμα την αυτοδιοίκηση.

Ο Δημήτρης Μάντζος αναφέρθηκε στις προτάσεις του κόμματος σε θέματα όπως η ενέργεια, η αναμόρφωση του ασφαλιστικού, η κοινωνική κατοικία, η αντιμετώπιση της ανεργίας, η λειτουργία των σχολικών μονάδων κ.α.

Εξέφρασε την βεβαιότητα ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι η αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος, ενώ για τις υποψηφιότητες στην αυτοδιοίκηση ξεκαθάρισε ότι το κίνημα θα αφουγκραστεί την τοπική κοινωνία, τις διεργασίες, τις δυναμικές και τις συνεργασίες που αναπτύσσονται στους δήμους.

Για τα σενάρια συνεργασιών υπογράμμισε με νόημα πως «οποιαδήποτε σύμπλευση πριν τις εκλογές ακυρώνει τον βασικό παράγοντα της δημοκρατίας που είναι η λαϊκή ετυμηγορία. Για μας τομή είναι η λαϊκή ετυμηγορία , θέλουμε να αξιολογηθούμε με βάση το προγραμματικό μας πλαίσιο, επιδιώκουμε την αλλαγή πολιτικού παραδείγματος μέσα από τις προτάσεις μας».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia