Δυναμική έναρξη για τον Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο Τρικάλων «Ο Ασκληπιός»

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ»

Επίσημη πρώτη, η Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα έναρξης για τον Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο Τρικάλων «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» που επιστρέφει δυναμικά στις χορευτικές αίθουσες στις 8 μ. μ. στο υπόγειο του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων. Η μεγάλη οικογένεια του Ασκληπιού, έτοιμη και πάλι να υποδεχτεί παλιούς και νέους χορευτές προσφέροντας δωρεάν μαθήματα παραδοσιακών και λαϊκών χορών από έμπειρους και καταξιωμένους χοροδιδασκάλους.

Την φετινή χρονιά, στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του, για τα 40 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας και προσφοράς στον πολιτισμό και την παράδοση, ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ πραγματοποιεί έναν κύκλο εκδηλώσεων, αρχής γενομένης από την 11η  Σεπτεμβρίου, όπου συμμετέχει στο 7ο Αντάμωμα των Θεσσαλών Καραγκούνηδων στο Βελεστίνο !

Ακολουθεί η συμμετοχή του στις εκδηλώσεις της 17ης Σεπτεμβρίου, στην 2η Πανελλήνια Συνάντηση Διδύμων που διοργανώνει ο Δήμος Τρικκαίων και η ομάδα εθελοντών/εθελοντριών Διδύμων Τρικάλων και θα διεξαχθεί στο χώρο του Μύλου Ματσόπουλου στα Τρίκαλα, καθώς και στην Ζηλευτή Τρικάλων, για την Μουσικοχορευτική εκδήλωση, αφιερωμένη, στην Παναγία Ζουλιανιώτισσα που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα!

ΚΑΛΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia