Είμαστε οι Dog Defenders Trikala.


Μια ομάδα ανθρώπων που στον ελεύθερο χρόνο μας πάντα εθελοντικά βοηθάμε άστεγα παρατημένα ζωακια να βρουν σπίτι, να γυρίσουν πίσω στον ιδιοκτήτη τους εφόσον χάθηκαν και να σιτιστουν και όχι μονο. ΔΕΝ είμαστε σωματείο, σύλλογος ή Μ.Κ.Ο. Σαν εθελοντική ομάδα ΔΕΝ ζητάμε χρήματα ΔΕΝ έχουμε καταφύγιο, ΔΕΝ μπορούμε να περισσυλεξουμε ζώα.

Αυτό που μπορούμε και παλεύουμε με το μέγιστο των δυνάμεων μας είναι: Να προωθήσουμε υιοθεσίες αδέσποτων της περιοχής των Τρικάλων, όσο μπορούμε οικονομικά και πάντα από την τσέπη μας να βοηθάμε περιστατικά που χρειάζονται κτηνιατρική βοήθεια και να είμαστε δίπλα όσο γίνεται και μας επιτρέπουν οι δυνάμεις μας σε πολίτες που νοιάζονται και σε αδέσποτα που μας χρειάζονται!

Προτεραιότητα στις δημοσιεύσεις και τις κοινοποιήσεις που γίνονται από εμάς θα έχουν τα αδέσποτα των Τρικάλων και κοντινών περιοχών. Σε περίπτωση περιστατικού το οποίο χρειάζεται νοσηλεία, χειρουργείο κ.α. δίδεται αριθμός λογαριασμού ιδιωτικού κτηνιατρείου των Τρικάλων.
ΠΟΤΕ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.


Η μόνη βοήθεια που δεχόμαστε από όποιον θέλει και μπορεί να βοηθήσει είναι: Τροφές, φιλοξενιες και κοινοποιήσεις ούτως ώστε να βρούμε σπίτι σε όσα περισσότερα αδεσποτακια γίνεται.
Ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας!
Με εκτίμηση!
Dog Defenders Trikala

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia