Θύμα διάρρηξης ο Γιώργος Βράντζας-Παραβίασαν το αυτοκίνητο του.

Μεγάλο χουνέρι για τον Τρικαλινό Γιώργο Βράντζα που βρίσκεται στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Χθες το μεσημέρι διαπιστωσε ότι από το σταθμευμένο αυτοκίνητο του “έκαναν φτερά” σημαντικά εργαλεία της εργασίας του όπως ο φορητός υπολογιστής που ήταν κρυμμένα στο πορτμπαγκαζ. Το παράδοξο είναι ότι το αυτοκίνητο δεν είχε παραβιαστεί!

Σύμφωνα με την αστυνομία τον τελευταίο καιρό οι “ποντικοί” χρησιμοποιούν ενα μηχάνημα παρεμβολών που ενώ το αυτοκίνητο δείχνει πως κλειδώνει ( αναβοσβήνουν τα φωτα) αυτό παραμένει ανοιχτό και θα πρέπει ΠΑΝΤΑ να ελέγχουμε τις πόρτες πριν απομακρυνθούμε .

Μια σαφώς πιο τεκμηριωμένη ανάλυση για τη δράση των διαρρηκτών, δίνει φίλος του Γιώργου στο fb που ουσιαστικά σε κάνει να εύχεσαι να μη σε βάλουν στο μάτι, διότι δε σε σώζει τίποτα!

…. Όταν πάτησες το τηλεκοντρόλ να το κλειδώσεις αντιγράψανε το sequence του bit stream που στέλνει το τηλεκοντρόλ και το κάνανε replicate, μια από τις πιο κλασικές περιπτωσεις, ο μόνος τρόπος για να μειωθούν αυτά τα περιστατικά αυτό είναι άμεσα να το κλειδώνεις με το κλειδί χωρίς τηλεκοντρόλ και μετά να πας να στο αναβαθμίσουν με νέο αλιγοριθμο κρυπτογράφησης, αν η εταιρία έχει βγάλει αναβάθμιση….

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia