Μαυρογιάννης σε Αγοραστό: «Το όραμα μου για το αθλητικό κέντρο Σκαμνιές»

Ο δραστήριος πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πηγής Χρήστος Μαυρογιάννης, άδραξε την ευκαιρία της παρουσίας του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού στο πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στις “Σκαμνιές” και τον ενημέρωσε διεξοδικά για κάποιες σημαντικές παρεμβάσεις που πρέπει να δρομολογηθούν προκειμένου το γνωστό αθλητικό κέντρο να αναβαθμιστεί σημαντικά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Για τη συνάντηση του με τον Κώστα Αγοραστό, μίλησε στο trikalafocus ο νεαρός αυτοδιοικητικός:

«Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος είναι ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός το οποίο προσδίδει υπεραξία στην Τοπική Κοινότητα Πηγής του Δήμου Πύλης Τρικάλων, με αθλητικό , οικονομικό και πολιτιστικό υπόβαθρο.
Σήμερα , κατά τη διάρκεια των αγώνων είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κύριο Κώστα Αγοραστό για διάφορα ζητήματα που αφορούν -το στολίδι του χωριού μας – το αθλητικό κέντρο στην τοποθεσία “Σκαμνιές”.
Ο κύριος Περιφερειάρχης εντυπωσιάστηκε τόσο με την υπέροχη διοργάνωση , όσο και με το πανέμορφο τοπίο που περιβάλλει το χώρο των αγώνων. Από τη μεριά μου, ως πρόεδρος του χωριού, του ανέφερα ότι επιδίωξη του ΣΕΓΑΣ είναι η διεκδίκηση των βαλκανικών αγώνων ανωμάλου δρόμου και η διεξαγωγή τους στον εν λόγω χώρο και πάνω σε αυτή την προοπτική θα πρέπει να γίνουν συγκεκριμένες παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του αθλητικού κέντρου σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές και τους τεχνικούς συμβούλους του ΣΕΓΑΣ.
Ο κύριος Αγοραστός ήταν πολύ θετικός πανω σε αυτή την προοπτική και μου ανέφερε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας ήταν , είναι και θα είναι πάντα κοντά σε τέτοιου είδους διοργανώσεις που προάγουν το αθλητικό ιδεώδες και προσφέρουν ποιοτική αναγνωρισιμότητα στην περιοχή μας».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia