Με πολύ κόσμο η συγκέντρωση του Παύλου Χρηστίδη στα Τρίκαλα

Τις θέσεις του ώστε το ΚΙΝΑΛ να ξαναγίνει η πρωταγωνίστρια πολιτική παράταξη της χώρας ανέπτυξε από τα Τρίκαλα, όπου βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

Ο υπεύθυνος τύπου του Κινήματος Αλλαγής έτυχε θερμής υποδοχής από αρκετό κόσμο που γέμισε την αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη. Τον υποψήφιο πρόεδρο καλωσόρισε ο φίλος του και πολιτευτής της παράταξης Γιώργος Ηλιάδης, ο οποίος εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την υποψηφιότητα του.

Πριν την έναρξη της ομιλίας του τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά.

Όπως επεσήμανε ο κ. Χρηστίδης «Διαμορφώνονται πλέον νέες συνθήκες στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Στόχος δικός μου είναι να φέρω στο κόμμα ανθρώπους που μας άκουγαν, μας παρακολουθούσαν, αλλά δεν μας στήριζαν, δεν μας ψήφιζαν στο τέλος. Εγώ είμαι εδώ για να εγγυηθώ την πολιτική ανανέωση και την διεύρυνση της παράταξης μας, ώστε γρήγορα να ξαναγίνει η πρωταγωνίστρια πολιτική δύναμη της χώρας, όπως της αρμόζει. Γι’ αυτό χρειάζεται να ξεκινήσουμε μια επανεκκίνηση της σχέσης μας με τους πολίτες και να οικοδομήσουμε και πάλι σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης, μακριά από εξυπηρετήσεις, ρουσφέτια και οικονομικές εξαρτήσεις. Σ΄αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας και η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους μαζί ενωμένους για το καλό του κινήματος και της χώρας μας».

Τέλος ο Παύλος Χρηστίδης κάλεσε από το βήμα όλους τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες, να συμμετάσχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία της 5ης Δεκεμβρίου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia