Ο Μ.Ε.Σύλλογος “Θεμέλιο” Δενδροχωρίου άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο (ΦΩΤΟ)

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δενδροχωρίου “Το Θεμέλιο” άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο υπό τους ήχους Χριστουγεννιάτικης μουσικής με DJ (Αντώνης Μπακάλης) και εντυπωσιακά βεγγαλικά που έκαναν την βραδιά μοναδική.

Η Πρόεδρος Γκαντζιού Φανή και το ΔΣ του συλλόγου Δενδροχωρίου διοργάνωσαν μια τέλεια Χριστουγεννιάτικη γιορτή, προσφέροντας ζεστό γλυκό κρασί στους μεγάλους, ενώ στους μικρούς φίλους μοιράστηκαν δώρα από τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος απέδρασε για λίγο από το Μύλο Ξωτικών μαζί με τα ξωτικά του.

Πολλές ήταν οι δράσεις για τα παιδιά όπως ζωγραφική προσώπου, παιχνίδι πινιάτες, γράμμα στον Άγιο Βασίλη, χειροκατασκευές και πολλές εκπλήξεις που γέμισαν με ενθουσιασμό τα παιδια.

Προσφέρθηκαν επίσης εδέσματα όπως λουκουμάδες αναψυκτικά, τσουρέκια και γλυκίσματα.

Την βραδιά έκλεψε η Νεράιδα του Δενδροχωρίου (Ελένη Μαρμάγγελου) που άναψε με τις μικρες νεράιδες και τα μικρά ξωτικά το Δέντρο στον προαύλιο χώρο του Συλλόγου.

Την εκδήλωση παρουσίασε η αγαπημενη φίλη του συλλογου κ. Χρύσα Κούζα.

Αξίζει να τονιστεί πως ο σύλλογος βοήθησε σ’ αυτή την εκδήλωση ώστε να πραγματοποιήσουν χριστουγεννιάτικο μπαζάρ τα παιδιά του σχολείου Δενδροχωρίου.

Χορηγοί: Portioli, ΚΛΙΑΦΑΣ, Αρτοβιομηχανία Χατζής, CAVATSINAS .

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia