Ο τομέας γυναικείων θεμάτων της ΔΕΕΠ Τρικάλων συγχαίρει την Κατερίνα Παπακώστα

    Με αφορμή των δημοσιευμάτων που ήρθαν στο φως το προηγούμενο διάστημα για τα πρότυπα και πειραματικά σχολεία και  τις απαντήσεις της Βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Παπακώστα στην Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Τρικάλων, η οποία Αγωνιστική Συσπείρωση χαρακτήρισε ανεπιθύμητη και αποκρουστική για εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς την πολιτική που εκφράζει η βουλευτής κ. Παπακώστα, θα θέλαμε σαν τμήμα γυναικείων θεμάτων της ΔΕΕΠ Τρικάλων να την  συγχαρούμε και επισημαίνουμε τα παρακάτω:

  • Είναι περίεργο και αναρωτιόμαστε γιατί να μπαίνει στο στόχαστρο μόνο μία κυβερνητική βουλευτής για τα νομοσχέδια που ψήφισε το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Γιατί  ενοχλεί  το γεγονός που η ίδια  ενδιαφέρεται για το νομό της; μήπως θα θέλατε εσείς να έχετε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στα, περί των δημοσίας εκπαίδευσης πραγμάτων στον τόπο μας, όπως η ίδια αναρωτήθηκε ή μήπως πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να μην μιλάμε..?
  • Τα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολείααπευθύνονται  στους πολλούς  και τους  αδύναμους, των οποίων οι οικογένειες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν για ένα καλύτερο  σχολείο, όπως επισημαίνει σωστά η κ. Παπακώστα.
  • Τα παιδιά των Πρότυπων  και Πειραματικών σχολείων έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν δωρεάν μία υψηλότερη εκπαίδευση.
  • Όσο  για  το  αν  η πολιτική  της  Κυβέρνησης  της  ΝΔ  είναι αντιλαϊκή, επισημαίνουμε ότι μόνον αντιλαϊκή δεν είναι και ας κοιταχθούν στον καθρέπτη τους οι εκπρόσωποι της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών Τρικάλων για τα  απλήρωτα κόκκινα μεροκάματα   της Αυγής, του Ριζοσπάστη  και της  Τυποεκδοτικής, όπως τονίζει η κ. Παπακώστα.

Μάνη Γιαννοτάκη

Υπεύθυνη Τομέα Γυναικείων Θεμάτων ΔΕΕΠ Τρικάλων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia