Στο στάδιο της έγκρισης η μελέτη ανέγερσης του νέου Αστυνομικού Μεγάρου στο Ριζαριό

Για έγκριση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση έχει πάει μελέτη για ανέγερση νέου Αστυνομικού Μεγάρου στο Ριζαριό, όπως αποκάλυψε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Ζιώγας:

«Με μια απλή συζήτηση με τον Δήμαρχο μας πριν 3-4 χρόνια, όταν εγώ ήμουν πρόεδρος του Συλλόγου του Ριζαριού, είπαμε ότι πρέπει η Αστυνομία να αποκτήσει ένα νέο κτήριο με σύγχρονες προδιαγραφές.

Βρήκαμε λοιπόν ένα χώρο δίπλα στο ΚΤΕΛ που είναι δημοτική έκταση, πάνω στον περιφερειακό. Πέρασε τελικά και σαν παραχώρηση από το δημοτικό συμβούλιο, κάναμε μια νέα μελέτη ενός τοπικού ρυμοτομικού, ορίσαμε συντελεστή δόμησης και πολεοδομικούς όρους για τα 3.500 τ.μ που θέλει το Αστυνομικό Μέγαρο για να χτιστεί, και τελικά τώρα έφτασε να πάει η μελέτη προς έγκριση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και να εκδοθεί ΦΕΚ.

Μόλις εκδοθεί το ΦΕΚ, έχει δεσμευθεί ο Υπουργός κ. Χρυσοχοΐδης να προχωρήσει είτε μέσω ΣΔΙΤ είτε μέσω άλλης χρηματοδότησης, ώστε να αποκτήσει επιτέλους η Αστυνομία στα Τρίκαλα ένα κτήριο με τις απαιτούμενες προδιαγραφές.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia