Την Κυριακή οι ακροάσεις για νέα μέλη στη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων

Ο Δήμος Τρικκαίων και ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων ανανεώνουν τα μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Τρικάλων. Για τον λόγο αυτόν, προσκαλούν νέους ηλικίας από 6 έως 24 ετών, κατοίκους της ευρύτερης περιοχής Τρικάλων, σπουδαστές/τριες μουσικής, μαθητές/τριες του Μουσικού Σχολείου, νεαρούς/ρες μουσικούς, και κάθε ανεξάρτητο/η νεαρό/ή μουσικό, να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής για την πρώτη ακρόαση για την περίοδο 2022-2023.

Την αίτηση συμμετοχής στη ΣΟΝΤ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι/ες να την αποστείλουν διαδικτυακά από τον σύνδεσμο http://www.sfmt.gr/aitisi-symmetoxis-son/. Εναλλακτικά, μπορούν να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη Αίτηση Συμμετοχή ή να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ. Η αποδοχή στην ορχήστρα θα γίνει έπειτα από ακρόαση.

Πριν την κατάθεση της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι/ες και οι γονείς/ κηδεμόνες θα πρέπει να λάβουν γνώση του Καταστατικού Οργάνωσης – Λειτουργίας της ΣΟΝΤ (http://www.sfmt.gr/kanonismos-organwsis-leitourgias/).

Tόπος Ακρόασης: Η διαδικασία των ακροάσεων θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Τσιτσάνη,  στο ισόγειο του παλαιού Διοικητηρίου.

Ημερομηνία Ακροάσεων: Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, ώρα 11:00.

Πληροφορίες και διευκρινίσεις στους τηλεφωνικούς αριθμούς 6944148223 Εύη Ντάφη , 6998377332 Ευάγγελος Ρουσιαμάνης, 6974341555 Σοφία Φιλίππου.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia