Τρίκαλα: Με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος στη θέση «Σκαμνιές»

Το αδιάκοπο ψιλόβροχο ουδόλως δεν έκαμψε το ηθικό των εκατοντάδων αθλητών και αθλητριών που έδωσαν όλα τους τα ψυχικά αποθέματα στο τερέν του αθλητικού κέντρου «Σκαμνιές», στην Πηγή του Δήμου Πύλης, όπου χτύπησε η καρδιά του κλασικού  αθλητισμού.

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το πρωί της Κυριακής, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου για το 2021.

Συμμετείχαν 600 αθλητές και 114 σωματεία από όλη την Ελλάδα ενω η προσέλευση του κόσμου στο αθλητικό κέντρο με το αστείρευτο φυσικο κάλλος ηταν εντυπωσιακή, παρά την βροχή.

Την έναρξη των αγώνων έκανε στις 10:00πμ ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, έχοντας στο πλάι του την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα. Φυσικά, δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί…

Την κύρια οργάνωση είχε το ΣΕΓΑΣ-ΕΑΣ Θεσσαλίας με συνδιοργανωτή τον Δήμο Πύλης, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με μεγάλη συνδρομή απο την Τοπική Κοινότητα Πηγής.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, καλωσόρισαν τους αθλητές και τον κόσμο στην σπουδαία αθλητική διοργάνωση.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, πολλά μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Δημήτρης Χαχάμης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πύλης Κώστας Ζούρτος Χαρά Καλλιώρα, Θανάσης Αγγέλης, Θεόδωρος Χήρας, Ευάγγελος Κουτής, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πηγής Χρήστος Μαυρογιάννης, ο Στέργιος Νίντος, Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων, ο Χρήστος Παπαδογιάννης, Διοικητής του Α.Τ. Πύλης και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στο αθλητικό κέντρο Σκαμνιές.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia