Χρήστος Παπαευθυμίου: «Αρνητικά τα τεστ στην Αγία Κυριακή, συνεχίζουμε τη μάχη ενάντια στον covid»

Την ικανοποίηση του για τα αποτελέσματα των Rapid test εξέφρασε ο πρόεδρος της Αγίας Κυριακής Χρήστος Παπαευθυμίου, καθώς δεν υπήρξε ευτυχώς, κανένα θετικό κρούσμα.

Ο πρόεδρος της Αγίας Κυριακής Χρήστος Παπαευθυμίου με τον Αντιδήμαρχο Τρικκαίων Βασίλη Κρανιά συνεργάζονται ιδανικά και στον τομέα της πρόληψης έναντι του covid-19.

Τόνισε επίσης πως δεν υπάρχει περιθώριο για εφησυχασμό και πως η «νίκη» είναι στα χέρια μας, αρκεί να εφαρμόζουμε τα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού. Δείτε την ανάρτηση του Χρήστου Παπαευθυμίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb:

«Σήμερα στο χωριο μας πραγματοποιήθηκαν 34 δωρεάν Rapid test από κλιμάκιο της τοπικής ΚΟΜΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και όλα βγήκαν αρνητικά!Συγχαρητήρια στους συγχωριανούς που προσήλθαν για έλεγχο τη καταλληλότερη στιγμή,τώρα που πέρασαν οι γιορτές και ανοίγουν τα σχολεία.Ευχαριστούμε πολύ την συντονίστρια του κλιμακίου ΤΟ.Μ.Υ ΤΡΙΚΑΛΩΝ κ. Δήμητρα Νάτσινα και το προσωπικό της τοπικής ΚΟΜΥ για την ανταπόκριση στο άμεσο κάλεσμα! Συνεχίζουμε να τηρούμε τα υγειονομικά μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia