1η Πανελλήνια Γιορτή Τρούφας: Χιλιάδες μερίδες φαγητού θα δοθούν δωρεάν

1Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΡΟΥΦΑΣ: ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ

Θα μαγειρεύουν σε όλη την πλατεία

Πολλές χιλιάδες μερίδες με τρούφες και μανιτάρια, πρόκειται να δοθούν δωρεάν σε όλους τους επισκέπτες της 1ης Πανελλήνιας Γιορτής Τρούφας, το Σάββατο 10 Ιουνίου το βράδυ.

Όλη η Πλατεία Ρήγα Φεραίου στην Καλαμπάκα θα μετατραπεί, εκείνη την ημέρα, σε μια τεράστια κουζίνα, όπου περίπου 30 σεφ θα μαγειρεύουν τρουφομανιταροεδέσματα. Αν λάβουμε υπόψη ότι σε προηγούμενες Γιορτές Μανιταριού, που διοργάνωνε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών, περνούσαν πάνω από 10.000 άτομα, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι κάτι ανάλογο θα γίνει και φέτος.

Το μαγείρεμα έχει αναλάβει και το προσφέρει το Τμήμα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο, με επικεφαλής τον υπεύθυνο του τμήματος κ. Δότσιο Αδάμο, ενώ σημαντικότατη είναι η προσφορά και η συμβολή, στην προετοιμασία και την εκτέλεση, του catering ΑΙΓΛΗ, που εδρεύει στη Λάρισα.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η προσφορά της OΛΥΜΠΟΣ (τυριά, βουτυρά), των Μανιτάρια Κεχαγιά και Μανιτάρια Δίρφυς, της Voliotis Family (ελαιόλαδο), της ΑΓΡΟΖΥΜΗ (ζυμαρικά), των Nico Lazaridi και Τσιλιλής (κρασιά), της Αγαπητός (σοκολάτες), της Αρτοποιίας Βαβίτσας (πίτες) και των ζαχαροπλαστείων Ανανάς, Δρούγκας, Κυβέλεια, και Ρόμπος.

Επίσης, σημαντική είναι και η συμβολή του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νάουσας Naougusta, ο οποίος προσφέρει μερικούς τόνους φρούτα, ενώ η ΚΛΙΑΦΑΣ προσφέρει τα αναψυκτικά και τα νερά ΘΕΟΝΗ θα ξεδιψάσουν τους επισκέπτες.

Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους συμπαραστάτες και τους αναφέρουμε ενδεικτικά, αφού θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση όλων εκείνων που θα συμβάλουν στην επιτυχία της Γιορτής. Η αναφορά τους εδώ γίνεται για να αναδείξουμε τη μεγάλη υποστήριξη που υπάρχει σε ένα εγχείρημα που είναι βέβαιο ότι δημιουργεί προστιθέμενη αξία στην περιοχή.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia