Αχτσιόγλου από Τρίκαλα: «Ανάγκη να στηριχθεί η ύπαιθρος και ο αγροτικός κόσμος της χώρας» (Βίντεο)

Τους βασικούς άξονες των προτάσεων για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που ταλανίζουν την κοινωνία ανέλυσε η βουλεύτρια της ΚΟ της Νέας Αριστεράς Έφη Αχτσιόγλου, κατά τη σημερινή επίσκεψη της στα Τρίκαλα ως εισηγήτρια στην πρώτη ανοιχτή εκδήλωση της Νέας Αριστεράς.

Η Έφη Αχτσιόγλου εστίασε στην ανάγκη σοβαρής στήριξης των αγροτών, στην αποκατάσταση της Θεσσαλίας μετά τις καταστροφικές πλημμύρες και στη χάραξη συνολικού σχεδίου για τη χώρα αναδιάρθρωσης της αγροτικής παραγωγής αλλά και στήριξης της υπαίθρου.

Επισημάνθηκε η αφετηρία για τη συγκρότηση ενός νέου ανοιχτού, ενωτικού, αριστερού, προοδευτικού και οικολογικού πολιτικού κόμματος, μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής αριστεράς, που θα οικοδομήσει σχέσεις ειλικρίνειας και αξιοπιστίας με την κοινωνία.

Χαρακτήρισε σημαντική τη μάχη των ευρωεκλογών για την Ελλάδα και την Ευρώπη όπου δυστυχώς πλανάται το φάντασμα της άκρας δεξιάς και τόνισε πως «είμαστε εδώ για να μείνουμε και να φτιάξουμε μια σταθερή πολιτικη δύναμη έκφρασης των αριστερών και προοδευτικών πολιτών.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia