Αποκαταστάθηκε η γέφυρα Ροπωτού – Σε λίγες μέρες ξανά στην κυκλοφορία (ΦΩΤΟ & Βίντεο)

Παραδίδεται σε λίγες μέρες στην κυκλοφορία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης, η γέφυρα του Ροπωτού, η οποία είχε υποστεί καταστροφή από τα πλημμυρικά φαινόμενα της κακοκαιρίας Daniel.

Η αποκατάσταση της γέφυρας στη συνοικία “Άγιος Ιωάννης” που ενώνει ξανά τα Τρίκαλα με την Αργιθέα εντάσσεται στα έργα αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσαν οι καταστροφικές πλημμύρες και υλοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στο σημείο του Δήμου Πύλης μετέβη νωρίς το πρωί ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων Χρύσα Ντιντή, Θανάση Τσιάρα, Σάκη Ξάφο, Δημήτρη Δαλαμάγκα και Άρη Κολιό.

Ο Δημήτρης Κουρέτας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ταχύτητα με την οποία δρομολογείται η αποκατάσταση της γέφυρας στο Ροπωτό και συνέχισε λέγοντας πως βρίσκονται σε εξέλιξη κι άλλα έργα που εκτελούνται με προγραμματισμό.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του Κώστα Μαράβα, που βρέθηκε στο σημείο των εργασιών συνοδευόμενος από τον Παναγιώτη Τσόλα και την Λαμπρινή Οικονόμου. Έκανε λόγο για έργο ουσίας που δίνει λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί την περιοχή τους τελευταίους 7 μήνες.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia