Απόβαση Καλαμπακιωτών προέδρων στη Χρύσα!

Συνάντηση με προέδρους τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Μετεώρων και στελέχη της δημοτικής αρχής είχε την Παρασκευή 12/01/2024 η νέα αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων.

Οι αυτοδιοικητικοί παράγοντες από την περιοχή της Καλαμπάκας μετέβησαν στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων όπου ευχήθηκαν στη Χρύσα Ντιντή, καλή και παραγωγική θητεία με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων στην Π.Ε Τρικάλων. Μέσω ενός εποικοδομητικού διαλόγου διατυπώθηκαν προτάσεις για θέματα που αφορούν την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην επίλυση των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Θεματικός αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων Δημήτρης Δαλαμάγκας, ο αντιδήμαρχος Παραγωγικής Ανάπτυξης, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, Παπαναστασίου Αντώνης, ο δημοτικός σύμβουλος Μπάμπης Παπαδογιάννης, ο πρόεδρος Αχελινάδας Γιώργιος Τσιτούρας, ο πρόεδρος Βλαχάβας, Γιώργος Ντιναπόγιας, ο πρόεδρος Κονισκού, Χρήστος Θεοχάρης, ο πρόεδρος Λογγά, Σωκράτης Γκόγκος, ο πρόεδρος Μαυρελίου Νικόλαος Κλεισιάρης, ο πρόεδρος Φλαμπουρεσίου, Ηλίας Χριστάνας, ο πρόεδρος Καλλιθέας, Λάμπρος Κοσβύρας και ο πρόεδρος Γερακαρίου, Γιώργος Γκουγκουστάμος.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia