Στα Τρίκαλα 600 άτομα για το Πρωτάθλημα Α’ Εθνικής σκακιού

Μια κολοσσιαία διοργάνωση που θα συμβάλει στην προβολή της περιοχής και θα ωφελήσει σημαντικά την πόλη θα φιλοξενηθεί στα Τρίκαλα το προσεχές καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα, το διάστημα από 2-10 Ιουλίου 2024, θα φιλοξενηθεί στα Τρίκαλα το φετινό πρωτάθλημα σκακιού Α’ εθνικής, καθώς και το final 4 του κυπέλλου Ελλάδας, διοργανώσεις που ανατέθηκαν στο σύλλογο ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ετήσια σκακιστική διοργάνωση της Ελλάδας, τόσο σε αριθμό συμμετεχόντων αθλητών όσο και σε σπουδαιότητα αφού μέσω αυτής , αναδεικνύεται η πρωταθλήτρια Ελλάδας καθώς και η κυπελλούχος ομάδα.

Το μοντέλο διεξαγωγής περιλαμβάνει 34 ομάδες με 10μελείς συνθέσεις, παίκτες όλων των ηλικιών, προπονητές , συνοδούς αθλητών, γονείς, που μαζί με τους τους αναπληρωματικούς παίκτες, φτάνουν ένα σύνολο τουλάχιστον 600 ατόμων που θα διαμένουν στην πόλη των Τρικάλων επί σχεδόν ένα δεκαήμερο.

Για τους αγώνες ενημερώθηκε χθες, η αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή, από τον πρόεδρο της ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων και Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (Ε.Σ.Ο) Χρήστο Τοζάρο. Ο τελευταίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Θεσσαλία και τα Τρίκαλα μπορούν να γίνουν η σκακιστική πρωτεύουσα της χώρας στο διάστημα των αγώνων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia