Δίπλα στα χωριά του Ασπροποτάμου ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος

Δίπλα στα χωριά του Ασπροποτάμου ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος

Τα χωριά του Ασπροποτάμου του Δήμου Μετεώρων επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος. Ο Δήμαρχος Μετεώρων συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τομέα Α’ Ασπροποτάμου – Καστανιάς και Ορεινού Όγκου Δημήτρη Χύμα επισκέφτηκε την Αγία Παρασκευή (Τζούρτζια), την Μηλιά, την Πολυθέα, την  Ανθούσα και την Καλλιρόη. Σε συναντήσεις που είχε με τους Προέδρους Αγίας Παρασκευής Γρηγόρη Τόσκα, Μηλιάς Σωτήρη Πελτέκη, Πολυθέας Κωνσταντίνα Σελιώνη, Ανθούσας Γιάννης Ντούσιος και Καλλιρόης Κώστα Αγγέλη άκουσε και είδε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα χωριά και παράλληλα δρομολόγησαν τις λύσεις.

Έτσι το επόμενο διάστημα ξεκινούν εργασίες για την αποκατάσταση της ύδρευσης στην Πολυθέα, καθαρισμού σε όλα τα χωριά, καθώς και τσιμεντοστρώσεις σε σημεία που έχουν υποστεί ζημιές εντός των οικισμών. Παράλληλα γίνονται εργασίες για την τοποθέτηση πιστοποιημένων παιχνιδιών σε παιδικές χαρές των χωριών των Ασπροποτάμου. Ο Δήμαρχος κ. Αβραμόπουλος επεσήμανε προς τους Προέδρους ότι «Θέλουμε τα χωριά μας να είναι έτοιμα το καλοκαίρι να υποδεχθούν τους επισκέπτες αλλά και τους μεταφερόμενους κτηνοτρόφους.

Γι΄ αυτό σε συνεργασία με τους Προέδρους δρομολογούμε τα απαραίτητα έργα προκειμένου να εξασφαλίσουμε νερό, φως και καθαριότητα σε όλα τα χωριά. Ο Ασπροπόταμος είναι μια ιδιαίτερη περιοχή, καθώς οι πρωτόγνωρές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου άφησαν πίσω πολλά προβλήματα. Μέχρι σήμερα ως Δήμος έχουμε καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για την επούλωση των πληγών εντός των οικισμών. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά και καθημερινά προκειμένου να είμαστε δίπλα στα χωριά και στους κατοίκους της υπαίθρου. O Ασπροπόταμος παραμένει το διαμάντι του ορεινού όγκου του Δήμου μας και φιλοδοξούμε μέσα από τα χρηματοδοτικά εργαλεία που αναμένεται να έχουμε στη διάθεση μας, όπως, η Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυνη (ΟΧΕ) Γεωπάρκου Μετεώρων – Πύλης άλλα και οι χρηματοδοτήσεις από το  Daniel, να κάνουμε όλα εκείνα τα έργα που έχουν ανάγκη τα χωριά μας, καθώς για πολλά χρόνια έμειναν στο περιθώριο» συμπλήρωσε ο κ. Αβραμόπουλος.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia