Ενθουσιασμός στην κοπή πίτας της La Farm – Το μεγάλο ταξίδι συνεχίζεται (ΦΩΤΟ & Βίντεο)

Σε γιορτινό και αισιόδοξο κλίμα έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου, η ετήσια εκδήλωση κοπής της αγιοβασιλόπιτας της εταιρείας LA FARM, στο κέντρο Memories Hall, παρουσία των αρχών του τόπου, εργαζομένων και συνεργαζόμενων παραγωγών και φίλων της οικογένειας Πλεξίδα, οι οποίοι σταθερά βρίσκονται δίπλα της επί δεκαετίες.

Tην πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου & Πύλης κ.Χρυσόστομος, που στον σύντομο λόγο του αναφέρθηκε στον πρόεδρο της L.A. Farm Βαγγέλη Πλεξίδα, για το σιωπηλό, αλλά μεγάλο φιλανθρωπικό έργο που ποιεί και είναι δίπλα του ως προσωπικός φίλος και ευεργέτης της εκκλησίας μας.

Οι κόρες του Ελένη και Νάνσυ Πλεξίδα, οι οποίες παίρνουν τη σκυτάλη και αναλαμβάνουν να οδηγήσουν την εταιρεία στη νέα εποχή εξέφρασαν επίσης ευχαριστίες προς όλους όσους βοήθησαν ώστε να περάσει η εταιρεία το μεγάλο σκόπελο της καταστροφικής πλημμύρας.

Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η προβολή εντυπωσιακού βίντεο από εκείνη την περίοδο που επιμελήθηκε ο Γιάννης & Θάνος Φλούλης, το οποίο αποτύπωσε εύγλωττα την εικόνα του πριν και του μετά…λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ…σε όλους τους ανθρώπους της εταιρείας που μετά από 18 μέρες από την απόλυτη καταστροφή επέστρεψαν στην λειτουργία του εργοστασίου!

Την βραδιά παρουσίασε και συντόνισε ο δημοσιογράφος Κώστας Αργυρούσης, ενώ η πίτα είχε φλουριά & δώρα για τους παραβρισκόμενους.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia