Ο ΙΣΤ έκοψε πίτα και βράβευσε τους Νοσοκομειακούς για τον αγώνα τους σε δύσκολες περιόδους (ΦΩΤΟ & Βίντεο)

Μαρία Αθανασίου-Γιαγιάκου: «Είμαστε υπερήφανοι για το ιατρικό προσωπικό της πόλης μας και του νομού, είτε απασχολείται στον δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα»

Σε ιδιαίτερα ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ANANTICITY RESORT, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων.

Η Πρόεδρος του ΙΣΤ Μαρία Αθανασίου-Γιαγιάκου, ευχαρίστησε τους συναδέλφους της και όλο τον κόσμο για την παρουσία τους στην αίθουσα, παρουσιάζοντας το πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου, ειδικά την περίοδο της πανδημίας, όπου όλο το υγειονομικό προσωπικό στο Νοσοκομείο της πόλης και τα Κέντρα Υγείας του νομού , έδωσε ένα τιτάνιο αγώνα καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες να σωθούν ανθρώπινες ζωές και να κρατηθεί όρθιο το σύστημα υγείας, παρά τα μεγάλα προβλήματα και τις ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές.

Αναφορά έκανε και στους εθελοντές συναδέλφους της που έδειξαν αλληλεγγύη προς τους πληγέντες της κακοκαιρίας Daniel.

Παράλληλα προβλήθηκε στην γιγαντοοθόνη ένα βίντεο με την ιστορία του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων και την προσφορά του στη τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις από το Δ.Σ. του ΙΣΤ, του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Κων/νου Γρηγορίου, καθώς και όλων των Διευθυντών των κλινικών του ιδρύματος, των υπευθύνων τμημάτων, της ιατρικής και νοσηλευτικής υπηρεσίας, καθώς και του επικουρικού-παραϊατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου, για την μεγάλη προσφορά τους στα δύσκολα χρόνια της πανδημίας του Covid-19, επιδεικνύοντας αυξημένη αίσθηση του καθήκοντος και στεκόμενοι δίπλα σε κάθε ασθενή με αυταπάρνηση, ανθρωπιά, μεγαλείο ψυχής και άψογη επιστημονική κατάρτιση.

Την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας, παρουσία όλων των μελών του Δ.Σ. του ΙΣΤ, επισημαίνοντας πως ο ρόλος των ιατρών είναι πολύ σημαντικός στην κοινωνία, αφού η υγεία είναι το μεγαλύτερο αγαθό που μπορεί να έχει στην ζωή του ο κάθε άνθρωπος. Το τυχερό φλουρί αντιστοιχούσε σε μια δωροεπιταγή αξίας 300 ευρώ, από το ταξιδιωτικό γραφείο «Ξεχωριστά ταξίδια» της κ. Λίτσας Ζαφείρη.

Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησής Δημήτρης Παπαστεργίου, η Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα, η Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή, ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος, αρκετοί θεσμικοί παράγοντες και πλήθος μελών του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων.

Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε δεξίωση για όλους στο χώρο του ξενοδοχείου.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia