Η κοπή πίτας του Γ΄ΚΑΠΗ του Δ. Τρικκαίων

Η κοπή πίτας του Γ΄ΚΑΠΗ του Δ. Τρικκαίων

Σε κλίμα γιορτινό και αισιόδοξο τα μέλη του Γ’ Παραρτήματος Κ.Α.Π.Η. έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα τους. Οι ωφελούμενοι/ες είχαν την ευκαιρία να ανταμώσουν όλοι μαζί να διασκεδάσουν, να ανταλλάξουν ευχές και να απολαύσουν διάφορα εδέσματα προσφορά της συντονιστικής επιτροπής του Γ’ ΚΑΠΗ.

Παραβρέθηκαν η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Δήμητρα Νάτσινα, ο αντιδήμαρχος Ανταποδοτικών Υπηρεσιών Δημήτρης Παζαΐτης και o Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ κος Χρήστος Μπλουγούρας, οι οποίοι μαζί με τις ευχές τους αναφέρθηκαν στη διάθεση της νέας δημοτικής αρχής για στήριξη με κάθε τρόπο στους ανθρώπους της «τρίτης ηλικίας» μέσα από τον θεσμό των ΚΑΠΗ. Σημείωσαν, επίσης, την ενίσχυση των δράσεων, ώστε τα μέλη να παραμένουν ενεργά, αυτόνομα και ισότιμα άτομα της τοπικής κοινωνίας, ως βασική προτεραιότητα της δημοτικής αρχής και του Δημάρχου Νίκου Σακκά.

Μία από τους τυχερούς της πίτας, η κ. Γκέλυ Παλλαντζά, μέλος της συντονιστικής επιτροπής του Ε’ παραρτήματος, κέρδισε μία μονοήμερη εκδρομή. 

Τα μέλη ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ετήσιο χορό όλων των παραρτημάτων που θα γίνει την Τσικνοπέμπτη στο κοσμικό κέντρο «Πύλης Μέγαρο».

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia