Με κόσμο η κοπή πίτας της Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. Τρικάλων (ΦΩΤΟ)

Παρουσία του Νίκου Σκορίνη, μέλους της Πολιτικής Γραμματείας τους ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ και πολλών μελών και φίλων του κόμματος, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, στην κατάμεστη Σουίτα Art Café, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. Τρικάλων.

Ο γραμματέας Σταύρος Νταούλας, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους που ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα της Νομαρχιακής Επιτροπής, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εύχομαι το 2024 να είναι μια χρονιά δημιουργική, μπροστά στις προκλήσεις που έχουμε ως κοινωνία, αλλά και ως κόμμα. Μπροστά μας είναι το 4ο συνέδριο του κόμματος και η μάχη των ευρωεκλογών. Ευχόμαστε να δώσουμε αυτές τις μάχες με επιτυχία»

Χαιρετισμό απηύθυνε η βουλευτής του κόμματος Μαρίνα Κοντοτόλη, με σαφή αναφορά στο πολιτικό μήνυμα το κόμμα να αναδιοργανωθεί ώστε να βγει ενισχυμένο στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Αναφέρθηκε και στα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία όπως η ακρίβεια, ενώ σε τοπικό επίπεδο υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει 167 κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις για τον τόπο, τους αγρότες, τους επαγγελματίες, τους πλημμυροπαθείς κ.α.

Ακολούθησε πολιτική συζήτηση με το προσκεκλημένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Σκορίνη.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι πρώην βουλευτές Χρήστος Σιμορέλης και Παναγιώτα Δριτσέλη, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Δημήτρης Δαλαμάγκας, ο δημοτικός σύμβουλος Πύλης Δημήτρης Παρθένης, ο πρώην αυτοδιοικητικός της Πύλης Χρήστος Νάκος, ο συνδικαλιστής – εκπαιδευτικός Γιώργος Τσιάκαλος κ.α.

Δείτε φωτογραφίες:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia