Με παλμό η ομιλία Φάμελλου στα Τρίκαλα: «Για μια καλύτερη ζωή»

ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ

Τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτη Φάμελλο, κεντρικό ομιλητή της ανοιχτής πολιτικής εκδήλωσης υποδέχθηκε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Τρικάλων, την Τρίτη 4 Ιουνίου στα Τρίκαλα.

Ο Σωκράτης Φάμελλος μαζί με τον συντονιστή της Ν.Ε. Κείο Ευάγγελο, την υποψήφια ευρωβουλευτή Παναγιώτα Δριτσέλη και αντιπροσωπεία μελών, συναντήθηκε με φορείς του Νομού Τρικάλων, συνομίλησε με φίλους, μέλη και πολίτες.

Τόνισε την ανάγκη για μια προοδευτική διέξοδο και ψήφο στις ευρωεκλογές – Ζητάμε και διεκδικούμε την ενίσχυση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

  • Δήλωση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής  Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ :

«Την Κυριακή θα έχουμε μια κρίσιμη εκλογική μάχη και για την Ευρώπη και για την Ελλάδα.

Θέλουμε μια καλύτερη Ευρώπη και μια καλύτερη Ελλάδα.

Θέλουμε μια Ευρώπη που θα νοιάζεται για την περιφέρεια της, θέλουμε να ζούμε σε ευρωπαϊκό πλαίσιο. Και αυτό που βλέπουμε σήμερα στην περιφερειακή ενότητα Τρικάλων είναι μια μεγάλη απόσταση από το ευρωπαϊκό πλαίσιο.

Ο κ. Μητσοτάκης, αντί να μας φέρνει κοντά στην Ευρώπη, μας απομακρύνει διαρκώς.

Χρειαζόμαστε προοδευτική διέξοδο και ψήφο στις Ευρωεκλογές.

Η αποχή από τις ευρωεκλογές θα είναι συγχωροχάρτι για τον κ. Μητσοτάκη αλλά και η διαμαρτυρία είναι ανέξοδη.

Χρειαζόμαστε μια προοδευτική πρόταση όπως αυτή που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη που προβλέπει χαμηλότερες τιμές, καλύτερες αμοιβές, καλύτερη Υγεία και Παιδεία και μια ισχυρή δημοκρατική λειτουργία στη χώρα μας.

Μας πληγώνει που η Ελλάδα έχει γίνει το μαύρο πρόβατο αναφορικά με τα θέματα της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου.

Πολύ περισσότερο όμως, εδώ στη Θεσσαλία, μας πληγώνει η πλήρης απουσία της Πολιτείας. Σήμερα το πρωί στη Φαρκαδόνα διαπιστώσαμε ότι εννέα μήνες μετά την τραγική καταστροφή του «Daniel» και το «Εlias μετά» -για την οποία έχει σοβαρές ευθύνες η κυβέρνηση που άφησε αθωράκιστη τη Θεσσαλία, παρότι είχαμε παραδώσει ως κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και σχέδια για τη διαχείριση πλημμύρας και σχεδιασμό υδατικών πόρων- διαπιστώσαμε, σε ένα νομό με πολλούς υπουργούς ότι δεν υπάρχει Πολιτεία.

Είναι αδιανόητο να έχουν περάσει εννέα μήνες και ακόμη να μην έχουν πληρωθεί τα κόστη σίτισης των πολιτών από εκείνες τις μέρες, το κόστος καθαρισμού για επαγγελματίες που έχουν πληρώσει το ΦΠΑ, το κόστος αποκατάστασης της ύδρευσης, της αποκατάστασης των αντλιοστασίων ενώ είναι ακόμα σε εξέλιξη οι διαγωνισμοί για το στόλο οχημάτων του δήμου, για τα έργα αγροτικής οδοποιίας και για τους χώρους φιλοξενίας των πλημμυροπαθών.

Την ίδια ώρα οι αγρότες αναγκάζονται να καλλιεργήσουν για την επόμενη περίοδο χωρίς να έχουν αποζημιωθεί για τις ζημιές της προηγούμενης περιόδου, είτε σε ζωικό κεφάλαιο είτε στα μηχανήματα.

Είναι μία κατάσταση πλήρους απουσίας της Πολιτείας. »

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia