Μιλένα Αποστολάκη από Τρίκαλα: Στόχος του ΠΑΣΟΚ η πολιτική αλλαγή – Να λειτουργήσει το κράτος Δικαίου (Βίντεο)

Την πόλη των Τρικάλων επισκέφθηκε χθες,  η πρώην Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη, για την ανάδειξη των θέσεων τις παράταξης ενόψει των ευρωεκλογών

Την κ. Αποστολάκη υποδέχτηκαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ εκλογικό περίπτερο και ακολούθως την συνόδευσαν στο περπάτημα κατά μήκος του κεντρικού πεζοδρόμου όπου χαιρέτησε και συνομίλησε με πολλούς Τρικαλινούς/ες.

Στόχος του ΠΑΣΟΚ η πολιτική αλλαγή

Η Μιλένα Αποστολάκη σε δηλώσεις της στα τοπικά μέσα ενημέρωσης εξαπέλυσε τα πυρά της στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που έχει ζημιώσει δύο φορές την Θεσσαλία, τη μια με την τραγωδία των Τεμπών και την άλλη με τις καταστροφές που άφησε πίσω της η θεομηνία Daniel. Η κυβέρνηση δεν είναι ανίκανη να βοηθήσει τους ανθρώπους της Θεσσαλίας, απλά είναι πρόθυμη γιατί εξυπηρετεί τα συμφέροντα των λίγων ολιγαρχών και όχι αυτά των πολλών, όπως κάνει πάντα παραδοσιακά το ΠΑΣΟΚ.

«Αυτό το καθεστώς της κυβερνητικής πλειοψηφίας είναι πολιτική εθνική αναγκαιότητα να βρει μπροστά του ένα δημοκρατικό ανάχωμα ευθύνης, ένα ανάχωμα που δεν θα επενδύσει στην τοξικότητα και στον διχασμό, αλλά που με αυστηρή προσήλωση στους θεσμούς στο σύνταγμα θα ασκήσει εκείνη την αντιπολίτευση που στις επόμενες εθνικές εκλογές θα φέρει την πολιτική αλλαγή» σημείωσε από το ξενοδοχείο «Πανελλήνιον»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia