Μήνυμα Ούτρα στην αντιπολίτευση… «Να θέτετε Θέματα τα οποία μπορούν να υλοποιηθούν»

Σε σχετικά ήρεμους τόνους διεξήχθη η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πύλης, πρώτη μετά τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Ξεχώρισε η τοποθέτηση του αναπληρωτή Δημάρχου Κώστα Ούτρα, που περισσότερο υποδήλωνε παραίνεση προς την αντιπολίτευση σχετικά με κάποια θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης που θίγονται από δημοτικούς συμβούλους.

«Πρέπει να καταλάβουμε και να μιλήσουμε με πραγματικούς όρους και όχι να ερχόμαστε εδώ για να κάνουμε αντιπολίτευση. Έχουμε ένα δήμο που είναι βομβαρδισμένος από άκρη σε άκρη. Έχουμε χιλιάδες στρέμματα που δεν έχουν ανοίξει, έχουμε σπίτια που είναι κρεμασμένα, έχουν φύγει τα θεμέλια από κάτω και είναι στον αέρα, όπως είναι στους Καλόγηρους, όπως είναι στο Νεραϊδοχώρι όπως είναι στην Πύρρα. Πρέπει να βάζουμε στη σωστή βάση και να συζητάμε τα πράγματα. Έχουμε ένα επιτελικό κράτος που ακόμα δεν έχει έρθει ένα ευρώ. ‘Όταν θα έρθουν τα χρήματα και θα μπορέσουμε να κάνουμε κάποια πράγματα, να καθίσουμε να το συζητήσουμε. Αλλά πρέπει να καταλάβετε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο δήμος σήμερα. Για να έχετε μια εικόνα και να θέτετε θέματα τα οποία μπορούν να υλοποιηθούν».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia