Νίκος Σακκάς: «Με δωρεά από την εταιρεία GLOBAL WATER PARTNERSHIP -MEDITERRANEAN θα πραγματοποιηθεί μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στη Μπάρα»

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι img-20240131-102550.jpg

Με δωρεά ύψους 500 χιλιάδων ευρώ από την εταιρεία GLOBAL WATER PARTNERSHIP – MEDITERRANEAN θα πραγματοποιηθεί μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στη Μπάρα, όπως δήλωσε σήμερα στη Λέσχη 97,6  ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς :

« Η εταιρεία GLOBAL WATER PARTNERSHIP – MEDITERRANEAN ήρθε σε επαφή μαζί μας, μέσω του στελέχους της και συμπολίτισσας μας Εύας Χιώτη, ώστε να προχωρήσει σε κάποιο μεγάλο τεχνικό έργο με δωρεά της εταιρείας. Κάναμε έπειτα μια μεγάλη σύσκεψη στη ΔΕΥΑΤ, μαζί με μηχανικούς της GLOBAL WATER PARTNERSHIP – MEDITERRANEAN, και καταλήξαμε να προχωρήσουμε σε ένα μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο που θα ‘κουμπώνει΄ με τα αντιπλημμυρικά που ξεκινήσαμε εμείς στη Μπάρα.

Συγκεκριμένα, με έναν μεγάλο αγωγό που καταλήγει στη Μπαλκούρα, θα λυθεί άπαξ δια παντός το θέμα που υπάρχει με τις πλημμύρες στην περιοχή της Μπάρας. Ο σχεδιασμός γίνεται με μεγάλη λεπτομέρεια και πολύ εξειδικευμένους επιστήμονες, θα χρηματοδοτηθεί από την εταιρεία με ποσό που θα φτάσει τις 500 χιλιάδες ευρώ , και εμείς θα έχουμε την επιστασία. Είναι εξαιρετική πρωτοβουλία και μακάρι να υπάρχουν κι άλλες τέτοιες ενέργειες.

Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε κατά πλειοψηφία τη δωρεά, και μόλις περάσει και από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ θα ξεκινήσει το έργο.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia