Οι προτάσεις με όραμα και αξίες του Σωτήρη Μπουρλιού για το νομό Τρικάλων

Σταθερά στη αυτοδιοικητική τροχιά κινείται ο Τρικαλινός πρώην υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας Σωτήρης Μπουρλιός , ο οποίος διεξάγοντας έναν έντιμο και ουσιαστικό προεκλογικό αγώνα με ρηξικέλευθες προτάσεις πέτυχε σημαντική διάκριση στις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου με εντυπωσιακή συγκομιδή ψήφων που αποτελούν παρακαταθήκη για το άμεσο μέλλον και τη συμμετοχή του στα κοινά του τόπου που αγαπά.

Ο διπ/χος Μηχανικός Σχεδίασης & Σύμβουλος Marketing, όντας ελεύθερος επαγγελματίας και επιχειρώντας στην πόλη των Τρικάλων ονειρεύεται μία βιώσιμη επιχειρηματικότητα για τους νέους επιστήμονες με ευκαιρίες και μηχανισμούς υποστήριξης της. Πιστεύει στον ανασχεδιασμό της Θεσσαλίας από την Περιφερειακή αρχή του Δημήτρη Κουρέτα και βάζει σε πρώτη προτεραιότητα την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής.

Για τον Σωτήρη, η Π.Ε. Τρικάλων μπορεί να γίνει πόλος έλξης επενδύσεων μέσα από ένα σύγχρονο μοντέλο το οποίο θα προάγει τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα

Διακρίνεται στη φωτογραφία με τη σύζυγο του Αρχιτέκτονα Μηχανικό Μαρία Μπρούζγου, στην κοπή πίτας της Ν.Ε Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia