Ο Μηχανικός Σχεδίασης Σωτήρης Μπουρλιός υποψήφιος για τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. Τρικάλων

Προερχόμενοι από μία σειρά ηττών και εσωτερικής αναδιάρθρωσης έφτασε η ώρα της ανασυγκρότησης για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. Αρχή το Περιφερειακό Συνέδριο στη Λάρισα το Σάββατο 10/2 και εν συνεχεία οι εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη Νομαρχιακών Επιτροπών, Οργανώσεων Μελών και Συνέδρων στις 18/2 και τέλος το ίδιο το Συνέδριο στις 23-25/2.

Και αυτό θα επιτευχθεί με την ενεργοποίηση όλων μας, τόσο με τη συμμετοχή μας στα όργανα του κόμματος όσο και με τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία.

Στην παρούσα χρονική φάση, θεωρώ πως ο απολογισμός για το ποιός έφταιξε και γιατί, τι έγινε σωστά και τι όχι, ποιός ήρθε και ποιός έφυγε έχει ολοκληρωθεί και τα συμπεράσματα είναι σαφή. Άρα δεν υπάρχει και λόγος να ανακυκλώνουμε τα ίδια θέματα εμμένοντας στην εσωστρέφεια.

Είναι μονόδρομος η αυτοβελτίωση και η σκληρή δουλειά ώστε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. να ανακτήσει την ταυτότητά και κυρίως την αξιοπιστία του μέσα από μία νέα δομή και λειτουργία, αυτή τη φορά αποτελεσματική και σύγχρονη.

Έτσι, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. Τρικάλων με σκοπό να προσφέρω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου στην δομή και τη λειτουργία τόσο αυτής όσο και του κόμματος συνολικά την επικοινωνία του με την κοινωνία και τις ανάγκες της αλλά κυρίως τη δημιουργία ενός σύγχρονου πλαισίου οργάνωσης, αποτελεσματικό και με τη συμμετοχή όλων, αφήνοντας πίσω τις πληγές του παρελθόντος και κοιτώντας μόνο μπροστά, δίνοντας ελπίδα.

Σωτήρης Μπουρλιός, M.Sc.Μηχανικός Σχεδίασης UI/UX

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia