Στο Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας Αβραμόπουλος, Παπακώστα και Γουγουλάκης για την άμεση ενεργοποίηση των διαδικασιών αναβάθμισής του σε περιφερειακό Πρωτοδικείο

Στο Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας Αβραμόπουλος, Παπακώστα και Γουγουλάκης για την άμεση ενεργοποίηση των διαδικασιών αναβάθμισής του σε περιφερειακό Πρωτοδικείο

Το Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας ο δήμαρχος του δήμου Μετεώρων   κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος με τη βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ  κ. Κατερίνα Παπακώστα και τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Νίκο Γουγουλάκη.  Ο κ. Αβραμόπουλος, όπως ειπώθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Γιάννη Μπούγα, δεσμεύτηκε ότι ο δήμος θα αναλάβει την εκπόνηση της μελέτης για την κτιριακή αναβάθμιση του Ειρηνοδικείου, ενόψει της μετεξέλιξής του σε Πρωτοδικείο.

Η άμεση ενεργοποίηση των διαδικασιών αναβάθμισής του, τόνισε ο δήμαρχος, αποτελεί  σημαντικό βήμα  που αντανακλά στην βελτίωση της λειτουργίας της δικαιοσύνης στο δήμο Μετεώρων .

Σ’ αυτή την προσπάθεια σημαντικός αρωγός του Δήμου Μετεώρων υπήρξε η βουλευτής Τρικάλων κ. Κατερίνα Παπακώστα  καθώς και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Νίκος Γουγουλάκης.

Τον δήμαρχο συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι Μαρία Φροσυνάκη και Πηνελόπη Μαγκούρα καθώς και ο δ/ντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Νίκος Λύχος.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia