Σε πολλές οδούς των Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Δείτε αναλυτικά

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με βάση αποφάσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με:
– προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, την Πέμπτη 16/05/2024 και την Παρασκευή 17/05/2024 τις ώρες 07:30 έως 15:00 στην οδό Κωλέττη και στο τμήμα από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Δεληγιώργη έως τη διασταύρωση αυτής με την οδό Μαυροκορδάτου, για την αντικατάσταση του παλαιού δικτύου ύδρευσης.
– προσωρινή στένωση του οδοστρώματος, για την εκτέλεση εργασιών εκσκαφής που αφορούν εγκατάσταση καλωδίων οπτικών ινών για λογαριασμό του Ο.Τ.Ε. Α.Ε.  τις ώρες 07:00 – 15:00 και 17:30 – 19:00 από την Πέμπτη 16/05/2024 έως και την Πέμπτη 23/05/2024:
· Στην οδό Ιπποκράτους και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καποδιστρίου και Ασκληπιού (στένωση στα δεξιά του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Ασκληπιού).
· Στην οδό Ασκληπιού και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κορωνίδος και Ζ. Πηγής (στένωση στα αριστερά του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Ασκληπιού).
· Στην οδό Ελευθερίας και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ασκληπιού και Αθ. Εργάνης (στένωση στα αριστερά του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Αθ. Εργάνης).
· Στην οδό Αθ. Εργάνης και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αριστοτέλους και Ελευθερίας (στένωση στα αριστερά του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Ελευθερίας).
· Στην οδό Αριστοτέλους και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αλεξάνδρας και Αθ. Εργάνης (στένωση στα αριστερά του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Αθ. Εργάνης).
· Στην οδό Ασκληπιού και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καποδιστρίου και Β. Ουγκώ (στένωση στα δεξιά του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Β. Ουγκώ).
– προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, από την Πέμπτη 16-05-2024 έως και την Παρασκευή 17-05-2024, τις ώρες από 07:00 έως 15:00 και την Δευτέρα 20-05-2024:
· Στην ανώνυμη οδό και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Μήλου και Σύρου.
· Στην οδό Σύρου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Μήλου και Αρριανού.
· Στην οδό Βησσαρίωνος και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Πύθωνος και Αγ. Γεωργίου.
· Στην οδό Κορωνίδος και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αλευρά και Κανάρη.
· Στην οδό Οινουσσών και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Γεωργούλα και περιφ. Τρικάλων.
· Στην οδό Μυκόνου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Μήλου και Σύρου

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia