Στο Ε.Ε.Ε.Εκ. Τρικάλων ο Βασίλης Τσιούτσας, εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα ΑμεΑ

Συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις επαφές του με φορείς και συλλόγους της περιοχής, ο Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων Βασίλης Τσιούτσας, για την καταγραφή των αναγκών τους, την ανάδειξη των δυνατοτήτων τους και τη στήριξη των συμπολιτών μας που χρήζουν ιδιαίτερης μέριμνας από την πλευρά της πολιτείας.

Στο πλαίσιο των καθηκόντων του, ως εντεταλμένου συμβούλου σε θέματα ΑμεΑ, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ε.Ε.Ε.Εκ. Τρικάλων, όπου συναντήθηκε σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα με τον διευθυντή κ. Δημήτρη Μπάνο. Το στέλεχος της δημοτικής αρχής ενημερώθηκε ενδελεχώς για τα προβλήματα, αλλά και τις προοπτικές του σχολείου. Εξήρε το έργο του διευθυντή και όλων των εκπαιδευτικών, που με περίσσεια θέληση κατάρτιση και προτάσεις, προάγουν την σωματική και ψυχοκοινωνική ανάπτυξη των παιδιών.

Στο τέλος της επίσκεψης, ο Βασίλης Τσιούτσας, έκανε δώρο αναμνηστικές μπλούζες με την στάμπα της 4Αμεα, μέλος της οποίας τυγχάνει ο ίδιος, ανοίγοντας κατά αυτόν τον τρόπο δίαυλο ευρύτερης συνεργασίας, σε πανελλαδικό επίπεδο.

Τέλος, ευχαρίστησε θερμά τους κ.Δημήτρη Μπάνο και Νίκο Λεονταρή, για την τιμητική πρόσκληση και τη ζέστη φιλοξενία, τονίζοντας πως θα είναι στη διάθεση τους, πρωτίστως ως άνθρωπος με κοινωνική ευαισθησία και διάθεση για προσφορά στο συνάνθρωπο και την κοινωνία.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia