Συγχαρητήρια επιστολή του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός»

Συγχαρητήρια Επιστολή

Ενδοξότατε Στρατηγέ,

Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα ειλικρινή, θερμά και εγκάρδια συγχαρητήρια όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ιστορικού Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός», για την προαγωγή σας στον βαθμό του Υποστράτηγου, καθώς επίσης και για την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων ως  Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων στο ΓΕΣ.

Το Σωματείο μας νιώθει την ανάγκη να σας ευχαριστήσει δημοσίως για την υποστήριξη και προσφορά  σας ως προς στο σωματείο μας, καθ’ όλη την διάρκεια της Διοικητικής ευθύνης που είχατε ως Διοικητής της ΣΜΥ στην περιοχή μας. Μας δεχτήκατε από την πρώτη εβδομάδα κιόλας της αναλήψεως των καθηκόντων σας και έκτοτε, είχαμε μια άριστη και αλλεπάλληλη συνεργασία, προς όφελος του τόπου μας και του πολιτισμού μας. 

Σας ευχόμαστε δύναμη και υγεία, ώστε να φέρετε εις πέρας το δύσκολο έργο σας και να ανταποκριθείτε με την συνέπεια και την υπευθυνότητα που σας διακρίνει στα νέα σας Διοικητικά καθήκοντα και είμαστε σίγουροι ότι, από την νέα σας θέση θα συνεχίσετε να προσφέρεται στο Έθνος, στην Εκκλησία και στην πατρίδα μας .

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Αθανάσιος Δημητρίου

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia