Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ε.ΑΣ.Υ.Τ. για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συγχαρεί για μια ακόμη φορά τους συναδέλφους  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Τρικάλων για την σημαντική επιτυχία με την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εισήγαγε ναρκωτικές ουσίες στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων.

Οι συνάδελφοι με αυταπάρνηση και πολλές ώρες εργασίας κατάφεραν σε συνεργασία και με όλους όσους συνέδραμαν, να πετύχουν καίριο πλήγμα στο οργανωμένο έγκλημα, οδηγώντας στη δικαιοσύνη τους συλληφθέντες. 

Σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση που ξεκίνησε την (2-03-2024) το βράδυ και συνεχίστηκε την (3-03-2024), από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Τρικάλων και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν εφτά άτομα, ως μέλη της οργάνωσης, εκ των οποίων οι δύο έγκλειστοι και ο ένας από αυτούς είχε τον ηγετικό ρόλο.

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, -33,6- γραμμάρια ηρωίνης, -34,6- γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης, -2- ζυγαριές και -5- αυτοσχέδια μαχαίρια.  

Επίσης συγχαίρουμε τους συναδέλφους του Τμήματος Τροχαίας Τρικάλων ,οι οποίοι με την συνδρομή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ,

κατάφεραν μετά από καταδίωξη το απόγευμα της Κυριακής (3-3-2024) ,να συλλάβουν ημεδαπό οδηγό δίκυκλης μοτοσυκλέτας υψηλού κυβισμού ,ο οποίος αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε υπόδειξη για έλεγχο και εν συνεχεία οδήγησε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, διασχίζοντας την πόλη , βάζοντας σε κίνδυνο πεζούς και οχήματα. 

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι οι συνάδελφοι μοχθούν καθημερινά με αυταπάρνηση και ηρωισμό, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου αυξάνοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Ως Δ.Σ. της Ένωσης νιώθουμε υπερηφάνεια για τους συναδέλφους μας που πέραν κάθε αμφιβολίας βάζουν προτεραιότητα την εκτέλεση του καθήκοντος!!

Για το λόγο αυτό απαιτούμε και η πολιτεία να πράξει το αυτονόητο και να παρέχει στο προσωπικό όλα τα αναγκαία μέσα, αλλά και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αναγνωρίσει το ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ του επαγγέλματος!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης                                     ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia