Βασίλης Τσιούτσιας: «Αξιέπαινοι οι Ρομά Κηπακίου για την προσφορά ιατροτεχνολογικού υλικού στο κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Τρικκαίων»

Το Κέντρο Κοινότητας επί της οδού Ομήρου επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπεία των Ρομά του οικισμού Κηπακίου, μαζί με τον εντεταλμένο σύμβουλο του Δήμου Τρικκαίων για θέματα ΑμεΑ Βασίλη Τσιούτσια.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η προσφορά ιατροτεχνολογικού υλικού στο κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Τρικκαίων, στο πλαίσιο της σύσφιξης των σχέσεων συνεργασίας των Ρομά με το Κέντρο Κοινότητας και της ανάδειξης του κοινωνικού προφίλ του οικισμού.

Για τη συγκινητική πρωτοβουλία των Ρομά του Κηπακίου, ο δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων Βασίλης Τσιούτσας, τόνισε τα εξής:

«Ο Δήμος Τρικκαίων είναι δίπλα στο Κέντρο Κοινότητας και στους Ρομά ως διαμεσολαβητικός σύνδεσμος για να επιταχυνθεί η κοινωνική ένταξη των ρομά στον κοινωνικό ιστό. Είμαι πάντα δίπλα στους ανθρώπους που επιθυμούν να προσφέρουν στο συνάνθρωπο, συνδράμοντας ταυτόχρονα το έργο του Δήμου μας. Στηρίζουμε τον οικισμό Κηπακίου, είμαστε στο πλευρό της επιτροπής του εν λόγω οικισμού και θα αγωνιστούμε σθεναρά ώστε να ενισχύσουμε το κοινωνικό τους στάτους μέσα στον Δήμο Τρικκαίων».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia