Συνάντηση στη Χρύσα Ντιντή για τις ανάγκες των Ειδικών Σχολείων

Εποικοδομητική συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 21/3/20224 στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων σχετικά με τη λειτουργία και τις ανάγκες των Ειδικών Σχολείων που λειτουργούν στο νομό Τρικάλων.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε ο Βασίλης Τσιούτσιας, εντεταλμένος σύμβουλος δήμου Τρικκαίων για θέματα ΑμεΑ, και υπεύθυνοι του Ειδικού Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, του Ε.Ε.Ε.ΕΚ και του Ειδικού Γυμνασίου – Λυκείου, συζητήθηκε η συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην επίλυση των βασικών θεμάτων που απασχολούν τις εν λόγω σχολικές μονάδες.

Έγινε διεξοδική ανάλυση αρκετών θεμάτων που αφορούν την εκπαιδευτική διαδικασία, ενώ από την πλευρά της, η Χρύσα Ντιντή, διατύπωσε την πάγια βούληση της Περιφερειακής Αρχής να δοθεί προτεραιότητα στα ζητήματα παιδείας.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Βασίλης Τσιούτσιας, ανέφερε σχετικά: «Η ειδική εκπαίδευση στην πόλη μας βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και για το λόγο αυτό, η δημοτική αρχή ανεβάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά ώστε να αγγίξουμε επίπεδα αριστοποίησης μέσω και των δομών και της εκπαιδευτικής κοινότητας»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia