Θ.Χήρας σε ετεροδημότες της Αθήνας: «Η ώρα της αλλαγής έφτασε, δημιουργούμε την Πύλη του αύριο»

Σε ενθουσιώδες κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του CANDIA HOTEL, η ομιλία του Θοδωρή Χήρα, στους ετεροδημότες της Αθήνας.

Τον υποψήφιο δήμαρχο Πύλης, προλόγισε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Βαλάντης Τσιούτσιας, εστιάζοντας στις βασικές αρχές και αξίες που πρεσβεύει η ίδρυση του συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον».

Ο επικεφαλής της παράταξης άσκησε δριμεία κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή, κάνοντας λόγο για 9 χρόνια χαμένα και κάλεσε τους ετεροδημότες της πρωτεύουσας να ενώσουν δυνάμεις για τη δημιουργία ενός σύγχρονου και ευέλικτου δήμου που θα βάζει στο επίκεντρο τις καθημερινές ανάγκες του δημότη.

«Τόσα χρόνια, πείτε μου, έγινε κάποιο έργο στο χωριό σας» ήταν το ερώτημα που έθεσε στο πυκνό ακροατήριο.

Έμφαση δόθηκε επίσης στην τόνωση της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής με ενέργειες που θα αναδεικνύουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής.

Ακολούθησε διεξοδικός διάλογος με ετεροδημότες που ανέφεραν σημαντικά ζητήματα όπως η αντιπλημμυρική προστασία, η εγκατάσταση των αιολικών, η δημιουργία δημοτικής συγκοινωνίας, το κατολισθητικό φαινόμενο Ροπωτού, το φράγμα της Πύλης, ενώ αίσθηση προκάλεσε η δέσμευση του Θοδωρή Χήρα για επαναφορά των λαϊκών συνελεύσεων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia