Τοποθέτηση του Αδάμου Παναγιώτη επί της υποψηφιότητάς του στο πλευρό του Θ. Χήρα.

Τοποθέτηση του Αδάμου Παναγιώτη επί της υποψηφιότητάς του στο πλευρό του Θ. Χήρα.

Φίλες και φίλοι,

Αγαπητοί συγχωριανοί,

Έχοντας την επιθυμία να προσπαθήσω με τιμιότητα και ειλικρίνεια για το καλύτερο του ορεινού όγκου που τόσο αγαπώ, κατέρχομαι σε έναν εκλογικό, δημοκρατικό αγώνα, ως υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον». Το όραμα καθώς και οι αξίες που πρεσβεύει ετούτος ο συνδυασμός ταυτίζονται πλήρως με τα πιστεύω μου, γι’ αυτό και θα αγωνιστώ στο πλευρό του Θοδωρή Χήρα διότι αποτελεί αξιόπιστη επιλογή για το μέλλον του Δήμου Πύλης.

Με όρεξη και διάθεση για  ανιδιοτελή προσφορά προς το κοινό καλό, πορεύομαι μαζί του, στη μεγάλη αλλαγή που χρειαζόμαστε.

Το παλιό δοκιμάστηκε!

 Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε σελίδα στο Δήμο Πύλης… Όφελος όλων να ενεργήσουμε μεθοδικά και συστηματικά ώστε να επέλθει η αναβάθμιση στην καθημερινότητά μας.

Θέτω λοιπόν τον εαυτό μου στην κρίση σας και δηλώνω παρών στον κοινό αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον. Θα γίνω δέκτης των προβλημάτων αλλά και των προτάσεών σας και όλοι μαζί θα βρούμε λύσεις ώστε να βάλουμε ένα φρένο στη φθίνουσα πορεία που έχει πάρει ο τόπος μας.

Με εκτίμηση,

Αδάμος Παναγιώτης του Πέτρου,

Ιδιωτικός Υπάλληλος. Υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Νεραϊδοχωρίου με το συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia