Τρίκαλα: Αστυνομικοί πρόσφεραν δώρο ζωής

Συγκινητική ήταν για ακόμα μια φορά η ανταπόκριση των αστυνομικών στο κάλεσμα «ζωής» της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων.

Το πρωί της Πέμπτης 15/02/2024 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στο δεύτερο όροφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης, η εθελοντική αιμοδοσία της Ε.ΑΣ.Υ.Τ., σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

Στην αιμοδοσία συμμετείχε ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων Δημήτρης Μήτραινας, και δεκάδες αστυνομικοί που έδειξαν την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους προς τους συμπολίτες μας.

Η αιμοδοσία βρίσκεται σε εξέλιξη και ο αριθμός των φιαλών θα ενισχύσει την τράπεζα αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων προκειμένου να υπάρχει διαθεσιμότητα τόσο για τα μέλη της Ένωσης, όσο και για τις οικογένειες του, ώστε να βοηθήσουν όποιον χρειαστεί βοήθεια.

Ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των Τρικαλινών αστυνομικών Γιάννης Αναγνώστου, ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους του που προσέρχονται στην αιμοδοσία, προσφέροντας με χαμόγελο το πολύτιμο κοινωνικό αγαθό.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia